|
مسئولان تيم فوتبال الوصل امارات امشب جلسه ويژه اي را تشکيل دادند و در پايان به اين جمع بندي رسيدند که ديهگو مارادونا را از سمت سرمربيگري اين تيم کنار بگذارند.
مسئولان الوصل اعلام کردند که با توجه به تصميم نهايي مارادونا ديگر سرمربي اين تيم نيست، بنابراين در فصل 2012-2013 يک مربي جديد زردپوشان الوصل را هدايت خواهد کرد.محمدرضا خلعتبري، بازيکن ملي پوش ايران فصل گذشته در تيم الوصل زير نظر مارادونا بازي مي کرد که اين بازيکن پس از ترک اين تيم امشب به تيم سپاهان ملحق شد.
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 21 / 4 / 1391برچسب:مارادونا,سرمربی برکنار شده, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
قلعه نويي افزود: بازيکنان تيم استقلال تهران در اين ديدار بازي پرفشار، رو به جلو و درگيرانه اي را همانطور که من توقع داشتم، نشان دادند.وي اظهار داشت: هر چه جلوتر مي رويم، بازيکنان تيم استقلال به شرايط ايده آل نزديک تر مي شوند. هنوز تا رسيدن به شرايط آرماني فاصله داريم، ولي بازيکنان در اين ديدار نشان دادند که دوران افت را پشت سرگذاشته اند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به بازيکناني که قرار است به اين تيم اضافه شوند، گفت: 'جان واريو' را به خدمت گرفتم و اميدوارم 'مجتبي جباري' نيز به جمع بازيکنان اين تيم اضافه شود، در اين صورت با ترميم خط مياني خود آماده حضور در ليگ فوتبال باشگاه هاي برتر ايران خواهيم بود.
قلعه نويي با مثبت ارزيابي کردن اردوي تيم فوتبال استقلال تهران در ترکيه گفت: در اين اردو بازيکنان با آرامش و تمرکز به تمرينات خود ادامه دادند و از نظر من اردوي خوبي بود.
وي با اشاره به توانايي تيم فوتبال استقلال تهران در اين فصل اظهار داشت: با توجه به توانايي که من در بازيکنان خود مشاهده مي کنم اين تيم مي تواند چه در ليگ فوتبال باشگاه هاي برتر ايران و چه در رقابت هاي باشگاه هاي آسيا يکي از مدعيان قهرماني باشد.
تيم فوتبال استقلال تهران که اردوي آمادگي خود را در ترکيه داير کرده است، در سومين و آخرين ديدار تدارکاتي خود در اين کشور مقابل تيم 'الازيگ اسپور' ترکيه که به تازگي به ليگ برتر باشگاه هاي اين کشور صعود کرده است، به برتري رسيد.
در اين ديدار تيم استقلال تهران با نتيجه 4 بر 2 حريف خود را شکست داد. 'ميلاد ميداودي' دو گل و 'خسرو حيدري' و 'آرش برهاني' هر کدام يک گل براي تيم استقلال به ثمر رساندند.تيم استقلال تهران قبل از اين با نتيجه 7 بر صفر از سد يک تيم از کامرون گذشت و با نتيجه 2 بر صفر بازي را به تيم پيکان تهران واگذار کرد .آبي پوشان تيم استقلال تهران که اردوي آمادگي خود را از هفته گذشته در ترکيه داير کرده اند، چهارشنبه شب به تهران باز خواهند گشت.
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 21 / 4 / 1391برچسب:استقلال,اردوی ترکیه,بازی تدارکاتی,ورزش 3, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
تيم فوتبال استقلال در سومين ديدار تدارکاتي خود در کشور ترکيه از ساعت 19 به مصاف الازيگ اسپور ترکيه رفت و در نهايت به برتري 4 بر 2دست پيدا کرد.
گل هاي تيم استقلال را در اين ديدار ميلاد ميداودي(2 گل) آرش برهاني، خسرو حيدري هر کدام يک گل به ثمر رساندند.
درخشش ميلاد ميداودي در اين ديدار قابل توجه بود و اين بازيکن مورد تحسين کادر فني استقلال قرار گرفت.نيمه اول اين ديدار با برتري يک بر صفر استقلال به پايان رسيده بود.
اين سومين و آخرين بازي تدارکاتي آبي پوشان در کشور ترکيه بود و اعضاي اين تيم بامداد پنج شنبه به تهران باز مي گردند.
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 21 / 4 / 1391برچسب:استقلال,اردوی ترکیه,بازی تدارکاتی,ورزش 3, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
جباری در استقلال ماندنی شد
هر چند مجتبی جباری فصل گذشته با امیر قلعه نویی به شدت اختلاف پیدا کرده بود و مصاحبه های تندی هم علیه وی انجام داد اما پس از کش و قوس های فراوان تصمیم گرفت فصل آینده هم در استقلال بماند. جباری تنها دو روز دیگر وقت دارد تا قراردادش را با استقلال به ثبت برساند. 22 تیرماه روز پایانی مهلت نقل و انتقالات لیگ دوازدهم است.
مجتبی جباری شماره 8 جنجالی استقلال در این روزها مذاکرات نسبتا مثبتی با مسوولان این باشگاه داشته و احتمال ماندنش در جمع آبیپوشان بسیار زیاد است.
بعد از اینکه مذاکرات ابتدایی طرفین به بنبست خورد استقلالیها یک پیشنهاد مالی جدید به مجتبی دادند و گویا آنها در دور جدید مذاکرات با یکدیگر به توافق رسیدهاند. یک منبع آگاه در باشگاه استقلال هم به سایت گل خبر داد که مبلغ قرارداد جباری با آبیپوشان برای فصل آینده 700 میلیون تومان است که البته گفته میشود بندهایی در این قرارداد وجود دارد و اگر جباری مصدوم شود از مبلغ قرارداد او کسر خواهد شد.
موضوع مهم دیگر اما بحث بازوبند کاپیتانی است. امیر قلعهنویی چند روز پیش سیدمهدی رحمتی را به عنوان کاپیتان اول تیمش انتخاب کرد و حالا با آمدن مجتبی مشخص نیست که آیا بازوبند در اختیار رحمتی قرار خواهد گرفت یا اینکه جباری کاپیتان خواهد شد. البته نزدیکان قلعهنویی میگویند که حتی اگر حضور جباری در استقلال قطعی شود رحمتی همچنان کاپیتان خواهد بود.
تحلیل خبر:آیا بازوبند کاپیتانی دوباره بر دست صاحب اصلیش بسته خواهد شد؟
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 20 / 4 / 1391برچسب:نقل و انتقالات,مجتبی جباری,کاپیتان,کانون هواداران, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
ازاواخر دهه 40 که شاهینی ها به پرسپولیس کوچ کردند و تیم مردمی پرسپولیس در مقابل تاجی که محبوب دربار بود و البته هواداران خاص خود از طبقه ای خاص را داشت, قد علم کرد تا اوایل دهه 80 فوتبال ایران در سرخابیها خلاصه میشد.(البته بعد از انقلاب تاج در ردای استقلال به محبوبیت زیادی در اقشار مختلف جامعه دست پیدا کرد)از حق نگذریم سبز جامگان تهرانی هم همیشه بالا نشین جدول بودندو موی دماغ دو غول بزرگ پایتخت! اما پاس با اینکه قدمتی چند ده ساله داشت و دوست داشتنی بود ,اما هرگز محبوبیت فراگیر سرخابیها را نداشت.بودند جرقه هایی که آمدند و نامی برای خود دست و پا کردند و اما ماندگاری و محبوبیت و همچنین اقتدار پرسپولیس و استقلال هرگر بدست نیاوردند.کشاورز, بهمن, سایپایی که در اوایل دهه 70 با دو قهرمانی پیاپی جامعه فوتبال را شگفت زده کرد و سپس به خواب زمستانی رفت! و تیمهای شهرستانی مثل ملوان, شاهین اهواز, صنعت نفت و تراکتور که البته در شهرهای خود محبوب بودندو در جام حذفی در برهه ای از زمان خوش درخشیدند...
اما با شروع دهه 80 و استارت لیگ شبه حرفه ای! تیمهای صنعتی مثل سپاهان ,ذوب آهن, فولاد و سایپا با تزریق مایه حیات فوتبال حرفه ای, یعنی پول! و تجهیز و حمایت های فراوان مسئولین خود ,به یکباره معادله 2 قطبی را بر هم زدند.البته از حق نگذریم مسئولین سازمان هم با تصمیمات و رویکردهایی که نسبت به دو تیم محبوب پایتخت داشتند, نهایت سعی و اهتمام خود را برای تضعیف وتحقیر این دو تیم محبوب بکار بستند.با همه این اوصاف هنوز سراغ نداریم تیمی که بتواند روی سکوها با این دو تیم برابری کند و محبوب قلبهای اقشار وطیفهای مختلف باشد.
اما به فصل پیش و رو میرسیم و شروع طوفانی سرخپوشان و جذب ستاره هایی چون قاضی, حسینی, ماهینی, بنگر, انصاریفر و... و... که علاوه بر تقویت خود باعث تضعیف و احتمالا از رده خارج کردن مدعیان بزرگی چون ذوب آهن و سپاهانی خواهد شد که بعید میدانیم امسال لقمه گلوگیری برای سرخابیها باشد. ودر جناح دیگر میدان استقلال, فتح ا... زاده که پارسال تیم خوبی بسته بود, امسال با حفظ نیمی از سرمایه های خود و جذب بازیکنان قدیمی آبی پوش سعی در تقویت خود کرد و از همه مهمتر مردی را بالای سر تیم خود آورد که نامش با قهرمانی عجین شده; امیر قلعه نوعی.بی گمان ژنرال آبیها میتواند بر گ برنده استقلالی باشد که جنگ پیش فصل را به رقیب سنتی باخته و تمام امید خود را به تفکرات جاه طلبانه امیر قلعه معطوف ساخته و صد البته در این قسمت معادله ,یعنی شناخت کادر فنی از بازیکنان و فوتبال ایرانی چند گام از حریف سرخپوش پیش هستند.با همه این اوصاف امسال باید یک جدال تمام عیار را بین سرخابیهای تهرانی شاهد باشیم.بیگمان این اتفاق گرچه شاید کمکی به پیشرفت عمومی فوتبال در کل مساحت ایران زمین نکند اما هواداران این 2 تیم را که بی اغراق بیش از80 در صد کل فوتبالدوستان را شامل میشود راهی دوران اقتدار وعصر فوتبال 2 قطبی طی سالهای 50 تا 80 خواهد کرد.و شاید این اتفاق فرخنده به بالندگی و بیداری غول خفته آسیا که آخرین هنر نمایی همه جانبه اش در سالهای 90-91 و با قهرمانیهای سه گانه تیم ملی پرسپولیس و استقلال در قاره پهناور بود کمک شایانی کند.
منبع:وبلاگ فریاد سرخ _ پویا زرندی
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 20 / 4 / 1391برچسب:سرخابی ها,دو قطب اصلی فوتبال, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
در میان قشر هنرمندان نیز هستند افرادی که به یکی از دو تیم استقلال و پرسپولیس گرایش دارند.
سحر قریشی،بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون،روی یک وایت برد اسامی برخی از هنرمندان استقلالی را نوشته است که عبارتند از:امیر جعفری،سحر قریشی،نیما شاهرخ شاهی،مهدی گلستانیان،ندا افشارو علی صادقی.
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 19 / 4 / 1391برچسب:کانون هواداران,هنرمندان, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
«میخواهم برای فرهاد یک بازی خداحافظی باشکوه برگزار کنم. یک بازی که در شأن و شخصیت مجیدی باشد. من خیلی او را دوست دارم. خودم هوادار فرهادم؛ مثل تمام هوادارانی که برای او در ورزشگاه دست تکان میدهند.»
بعد از بازی ایران و برزیل بود که علی فتحا...زاده در پاسخ به این سوال که آیا برای فرهاد مجیدی هم بازی خداحافظی یا همان جشن خداحافظی برگزار میکنید این جملات را به زبان آورد. چه خوابی دیده بود علی فتحا...زاده برای فرهاد استقلال. میخواست با باشگاه بایرن مونیخ نامهنگاری کند. علی فتحا...زاده میخواست بازی خداحافظی فرهاد مجیدی هم در حد بازی خداحافظی کریم باقری باشد. آخر کریم در آن بازی بهیادماندنی با فوتبال خداحافظی کرد. حاجی فتحا...زاده میخواست بایرن مونیخ را به تهران دعوت کند یا حتی باشگاه اینتر میلان تا فرهاد لباس استقلال بر تن کند؛ همان پیراهن شماره 7، داخل زمین بیاید و از عرصه بازیگری در میدان فوتبال کنار بکشد. مجیدی آن روزها در اوج بود؛ فرهاد فصل دهم و نیم فصل نخست یازدهم هم در اوج بود. برای همین خداحافظیاش به تعویق افتاده بود اما در همه این روزها باشگاه استقلال و شخص فتحا...زاده میکوشیدند مراسم جانانه و در خور شأنی را برای فرهاد استقلال تدارک ببینند. آنها خوابهای خوشی را برای کاپیتان تیمشان دیده بودند اما ...
... اما یک تصمیم غلط ناگهان همه چیز را خراب کرد، یک مشاوره غلط، یک فکر نادرست و یک ذهن مشوش! مجیدی ناگهان از چشمها افتاد؛ همان بازیکنی که روزی چشم و چراغ هواداران بود، همان بازیکنی که همه میگفتند مثل کوه پشت سر پرویز مظلومی ایستاده و تا آخرش پایش میماند. فرهاد قصه ما اما ناگهان از استقلال رفت. آخر این چه تصمیمی بود آقای مجیدی! حالا امیر قلعهنویی هم او را نمیخواهد و در را به روی خانه فرهاد بسته است. شاید هم امیر حق داشته باشد. او میترسد که ناگهان مجیدی همان بلایی را که سر مظلومی آورد این بار سر او بیاورد؛ یعنی یکدفعه وسط فصل، استقلال را رها کند و برود. انصاف به خرج بدهیم باید بگوییم «قلعهنویی حق دارد. مگر میشود روی فرهاد حساب کرد؟!» از دست فتحا...زاده هم کاری ساخته نیست. سرمربی او را نمیخواهد. انتخاب اول با سرمربی است و مدیرعامل معمولا در این مواقع سکوت میکند تا سرمربی انتخاب کند. آیا میشود کاریاش کرد؟ آیا مدیرعامل استقلال میتواند امیر قلعهنویی را مجاب کند مجیدی را جذب کند؟ آن هم فرهادی که علیه قطعهنویی آن مصاحبه توفانی را انجام داد و با باشگاه مس کرمان مذاکراتی جدی داشت؟! نه، راه بسته است.
صحبت از خداحافظی فرهاد مجیدی است؛ این را چند رسانه نوشته بودند. چه خداحافظی بیشکوهی میشود این خداحافظی. فرهاد میتوانست هنوز هم مرد شماره 7 آبیها باشد. با همان استایل خاصش وارد ورزشگاه آزادی شود و در یک مراسم زیبا و بهیادماندنی از فوتبال خداحافظی کند. اصولا اما بحث آن بازی خاص نیست که فتحا...زاده خوابش را دیده بود. فرهاد میتوانست در همین بازیهای لیگ خودمان هم کنارهگیری خود را از فوتبال اعلام کند اما نه اینگونه، نه اینطور سرد، بیشکوه و یک خروار حرفی که پشت سرش مانده است!
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 19 / 4 / 1391برچسب:فرهاد مجیدی,استقلال,هواداران,سایت کانون هواداران , موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
امیر قلعهنویی شخصا با مجتبی جباری تماس گرفت و از این بازیکن خواست تا در استقلال بماند.در حالی که برخی باشگاهها از جمله تراکتورسازی، مس و سپاهان به طور جدی به دنبال جذب مجتبی جباری هستند آخرین خبرها از مذاکرات باشگاه استقلال با این بازیکن حکایت از آن دارد که این هافبک گلزن به احتمال فراوان در لیگ دوازدهم نیز پیراهن آبی را به تن خواهد کرد.
امروز بعد از ظهر سرمربی استقلال شخصا با مجتبی جباری تماس گرفته تا به او نشان دهد کدورتی با او ندارد. امیر قلعهنویی از جباری خواسته تا استقلال را در فصل آینده نیز همراهی کند.
هر چند که رابطه این دو نفر هیچ گاه با یکدیگر دوستانه نبوده است اما شرایط خاص استقلال گویا سرمربی این تیم را به صرافت انداخته که هافبک شماره 8 را نگه دارد
تحلیل:حالا دائما بگویید امیر قلعه نویی دیکتاتوره یا با ستاره ها میانه خوبی نداره!
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 19 / 4 / 1391برچسب:کانون هواداران,جباری,قلعه نویی, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
1-اوایل تیر 1389 بود که تلفنی با زندهیاد ناصر حجازی صحبت میکردم. سوالی از او پرسیدم که البته جوابش را خودم میدانستم: «مدتی از برگزاری جام جهانی 2010 میگذرد. ولی شما را تاکنون در تلویزیون ایران ندیدهایم، ناصرخان! دلیلش چیست؟»حجازی با خنده و طعنه گفت: «آقای ...! ما که از نظر مسئولان تلویزیون هرگز کارشناس فوتبال نبودهایم و نیستیم. به زعم آنها، فقط فلانی و بهمانی و... کارشناس فوتبال هستند. حتی اگر دومین دروازهبان قرن قاره شده و با استقلال به فینال جام باشگاههای آسیا صعود کرده باشم. زبان انگلیسی را مثل خود انگلیسیها حرف بزنم و فوتبال جهان را ساعت به ساعت تعقیب کنم. من به زودی عازم اتریش و بعد اسلواکی میشوم تا کمکم ترتیب آغاز تمرین تیم باشگاهی خود را در آن کشور بدهم ...»
حجازی البته همان زمان چند بازی از جام جهانی 2010 را برای یکی از شبکههای حاشیه جنوبی خلیجفارس تحلیل و تفسیر کرد. اما از سوی تلویزیون ایران به رغم تواناییهای عدیدهای که داشت، دعوت نشد و همانگونه که خودش گفت، کارشناس فوتبال به زعم مسئولان تلویزیون کسان دیگری بودند که چون ناصرخان اکنون در میان ما نیست، نام افرادی را که اسمشان را گفت، نمینویسم.
2-آنچه حجازی دو سال قبل مورد اشاره قرار داد، رویه و روند تلویزیون در تمام سالهای دور و نزدیک بوده است: «برخی اشخاص معدود و البته خاص کارشناس فوتبال هستند و خیل عظیم اساتید ورزش دانشگاه، مربیان تحصیلکرده و به روز فوتبال و روزنامهنگاران دانا و توانا نه!»
3-در مسابقات اخیر یورو 2012 شاهد تکرار همان شیوه عمل دورههای گذشته بودیم که مهر تایید بر نظر دروازهبان افسانهای فوتبال ایران زد. شیوهای که باعث شد بسیاری از اهالی فوتبال و حتی دوستداران معمولی ورزش به سراغ دیگر شبکهها برای دیدن این بازیها بروند تا حرفهای کلیشهای و اغلب نادرست نشنوند. اگر چه برخی بازیکنان دهههای 70 و 80 هجری خورشیدی در بعضی از شبها دعوت شدند و آنها به هر حال خاطراتی از حضورشان در چند لیگ معتبر اروپایی تعریف کردند، اما معنا و مفهوم تحلیل فنی مسابقات چیز دیگری است. اتفاقی که به جز یک یا دو نفر آن هم به طور ناکافی، هیچ کس قادر به انجامش نشد و البته تلویزیون نیز انگار علاقهای به این کار نداشت تحلیل فنی یعنی پاسخ به پرسشهایی که در جریان بازی و یا پس از پایان آن برای بیننده عام و خاص فوتبال پیش میآید. مثلا این که چرا آلمان به رغم داشتن یک تیم جوان و هماهنگ و انجام فوتبال چشمنواز و دلپذیر و فاصله گرفتن از آن بازی ماشینی گذشته، دو گل در همان نیمه اول از ایتالیا خورد و قافیه را باخت؟ چرا ایتالیا که به خاطر مسائل داخلی فوتبال خود حتی شایعه عدم حضورش در یورو 2012 به گوش میرسید، در برابر انگلیس و آلمان برتر بود و تا فینال بالا رفت؟ گفتن و تکرار این جملات عامیانه که: « آلمانیها فقط به مهار پیرلو فکر میکردند و بازی را به دیگر هافبکهای ایتالیا باختند! نامش تفسیر فنی نیست. بلکه تحلیل فنی یعنی پاسخ به این سوال که چرا ایتالیا به رغم آن اقتدار تا دیدار فینال، در برابر اسپانیا له شد؟»
4-حدود 2 ماه از پایان لیگ قهرمانان اروپا میگذرد. چه در زمان برگزاری مسابقات نیمهنهایی و فینال آن و چه تا امروز، هنوز پاسخ این پرسش را من کم سواد به رغم 34 سال نوشتن در مطبوعات، از زبان هیچ مدعی کارشناسی در تلویزیون ایران نشنیدهام که: «چرا بارسا و سپس رئال هر دو در خانه خود ابتدا دو گل به چلسی و بایرن زدند و 2 بر صفر جلو افتادند و عجیب آن که هر دو هم باختند و به فینال نرسیدند؟ چه عناصر، عوامل و مولفههایی در ناکامی دو تیم قدرتمند فوتبال اروپا به رغم برتری 2 بر صفر در اوایل مسابقه نقش اصلی را داشتند و چرا؟»
5-از جمله دلایل عدم پاسخگویی به این سوالات نیز بیرقیب بودن تلویزیون و انجام بازی در میدان بدون حریف است و همین باعث میشود که برخی حتی ادعا کنند: «80درصد بینندهها از برنامههای تلویزیون ایران در جریان برگزاری مسابقات یورو 2012 رضایت داشتند!!» در حالی که به جز یک یا 2 نفر آن هم به شکل ناکافی، هیچ کس این بازیها را تحلیل فنی نکرد و بیشتر به بازگویی حوادث داخل زمین پرداخت که پیشتر گزارشگر مسابقات گفته بود. در این میدان بیرقیب اصلا عجیب نیست که برخی افراد که حتی متخصصان و پیشکسوتان ورزش نیز نام آنان را نشنیده باشند، ناگهان لقب و عنوان کارشناس فوتبال بگیرند و پس از چندی هم مربی تیمهایی در تبریز و کرمان شوند!
6-در عرصه تشریح و تبیین موضوعات خارج زمین نیز تلویزیون ناموفق بود. من به عنوان یک فارغالتحصیل علوم سیاسی دست کم این را قاطعانه میتوانم بنویسم که حتی در آن شبی که برخی مباحث سیاسی درباره پیامدهای جنگ جهانی دوم و تاثیراتش بر فوتبال و ادامه منازعات و اختلافات آلمان با چند کشور اروپایی غربی مطرح شد، عادل فردوسیپور در نقش گزارشگر بازی و کسی که همیشه میگوید سیاسی نیست، بهتر و دقیقتر و منطقیتر و مستدلتر از کسانی حرف زد که در این حوزه (رابط سیاست و فوتبال) مدعی هستند!
7-اغلب شبکههای تلویزیونی در هنگام برگزاری مسابقات جهانی و یا قارهای به سراغ مربیان بزرگ و موفق فوتبال و نیز روزنامهنگاران تحصیل کرده میروند. ولی تلویزیون ایران به این دلیل که فقط چند نفر معدود و خاص را کارشناس فوتبال میداند، نه از آن تعداد مربیان کاربلد که البته به روز هم هستند، دعوت کرد و نه از روزنامهنگاران باتجربه و به ویژه جوانی که اطلاعات درست و دقیقی از آخرین رویدادها و تحولات در فوتبال دنیا دارند. تلویزیون تنها یک روزنامهنگار را کارشناس فوتبال میدانست و در تمام بحثها اعم از فنی و سیاسی و تاریخی و جغرافیایی و حتی جامعهشناسی و روانشناسی و... او را شرکت میداد و چند دقیقهای هم صحبتهای قبلا ضبط شده و شاید تقطیع شده برخی خبرنگاران را در اوایل مسابقات پخش کرد و به جز آن، از میان خیل عظیم روزنامهنگاران پیشکسوت و همچنین جوانان تحصیلکرده که میتوانستند حرفهای تازهای در مورد فوتبال و رابطهاش با دیگر مقولات بزنند، حتی یک نفر راه به جام جم نداشت!
8-در یک مسابقه بدون رقیب میتوان قهرمان شد و بعد هم ادعا کرد که 80درصد بینندهها از بازیگر بیحریف راضی بودهاند (اگر چه در این میدان بدون هماورد باید دل صددرصد تماشاگران را به دست آورد!) اما بهترین قاضی خود مردم هستند که امروزه در خیابان و تاکسی و اتوبوس و هر جای دیگر به راحتی و به صراحت نظرشان را در مورد میزبان موفقیت تلویزیون در پخش و تحلیل مسابقات یورو 2012 و حاشیههای آن ابراز میکنند.
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 19 / 4 / 1391برچسب:ناصر حجازی, تلویزیون ایران و یورو 2012,کانون هواداران استقلال, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
گر زمان به گذشته برگردد، اگر این فرصت را داشته باشیم که دست فرهاد را بگیریم و با او در روزهایی که گذشته به سمت عقب قدم بزنیم و به میانههای فصل قبل برگردیم، آیا باز هم کاپیتان استقلال را در حال ترک این تیم خواهیم دید؟ آیا باز هم مجیدی به سمت تماشاگران میرود، پیراهنش را در میآورد و به نشانه خداحافظی به سمت آنها پرتاب میکند؟ آیا باز هم به دفتر باشگاه میرود تا با بهانه کردن زندگی دخترش، برای وداع از استقلال اجازه و رضایت بگیرد؟!
جدایی فرهاد از استقلال، چقدر در زندگی بازیکنی که داشت بهترین روزهای خود را چه به لحاظ فنی و چه از نظر روحی روانی و محبوبیت میان استقلالیها سپری میکرد تاثیر مثبت داشت؟ اگر فرهاد برای سامان دادن به بخش خصوصی زندگیاش به قطر رفت (که البته فاصلهای چند هزار کیلومتری با دبی و محل زندگی دخترش داشت) چرا امروز و در فاصله کمتر از یک سال عزم بازگشت کرده؟ اگر برای قراردادی جدید رفت، باز هم چرا امروز همه خواستگارهایش را از دست داده؟ فرهاد مجیدی در 35 سالگی چقدر بیتجربه بود که زندگیاش در 36 سالگی را اینگونه بازیچه دست مربیان یا مدیرانی کند که به راحتی از کنار نامش میگذرند و او را پس میزنند.
ریشه مشکلات فرهاد و امیر قلعهنویی مختص امروز و دیروز نیست. فرهاد وقتی میخواست استقلال را ترک کند، چقدر از بابت بقای مظلومی اطمینان داشت؟ چقدر مطمئن بود که امیر دوباره روی نیمکت استقلال نمینشیند؟
چقدر باور داشت که سرمربیگری در استقلال باز هم به دست گروهی نمیافتد که با او دچار مشکلاتی ریشهای هستند؟فرهاد از استقلال رفت اما آیا خودش میداند که همین رفتن او، یکی از مهمترین دلایل بازگشت دوباره امیر به استقلال بود؟ اگر فرهاد بود و تنها یک بار، یک گل سه امتیازی میزد، فاصله یک امتیازی استقلال و سپاهان حذف میشد و هم او اسطوره استقلال باقی میماند، هم امروز پرویز مظلومی روی نیمکت استقلال مینشست. فرهاد تیشه زد، هم به خودش و هم به مردانی که در تمام روزهای حضورش در استقلال پشت او ایستاده بودند.
اما امروز داستان مجیدی، دردناکتر و تراژیکتر از اخباری است که در مورد اختلافات او با امیر و یا حتی یک جواب رد از سوی باشگاه به وی میشنویم. فرهاد مجیدی، میان چند راهیهایی گیر کرده که معلوم نیست به هیچ نتیجه و هدف و مقصدی برسند. مس در کرمان جواب قطعی و قانع کنندهای به فرهاد نمیدهد.
مربیاش مصاحبه میکند و مدعی میشود نامیهای بیرون مانده، برای بالا بردن قیمت خود نام مس را میآورند. آن طرف تبریزیها برای حضور مجیدی بر خلاف تمام ستارههای دیگری که تا امروز برایشان سر و دست شکستهاند هیچ واکنش مثبت و رو به جلویی نشان نمیدهند. ادعا میکنند با مدیربرنامههای فرهاد به نتیجه نرسیدهاند و حتی با امیدواری هم حرفی از مذاکرات آینده نمیزنند.
حالا یک نام جدید را میشنویم... ملوان! گزینههای بعدی مجیدی چیست؟ تیمهایی که به زودی در مورد آنها خواهیم شنید کدام باشگاهها خواهند بود؟ فجرسپاسی؟ مس سرچشمه؟ شهرداری تبریز؟ گهر زاگرس؟ فرهاد، پسر محبوب آبیها چگونه به اینجا رسید؟ تنها با یک تصمیم؟ تنها با یک اشتباه؟ جدایی فرهاد از استقلال، با هر دلیلی و با هر بهانهای، ارزش این روزها را داشت؟
سکوهایی که برای فرهاد فریاد میزد و نامش را میخواند، فصل بعد را در کدام تیم سپری خواهد کرد؟ آیندهای که پیش روی فرهاد مجیدی قرار گرفته چیست؟ انتظار کشیدن تا کنار رفتن امیر از استقلال؟ آیا عمر بازیگری فرهاد در زمینهای فوتبال کفاف این آرزوی باقی مانده را دارد؟ فرهاد با خودش و آخرین روزهای فوتبالش چه کرد؟! اگر میماند، چه کسی میتوانست او را از خانهاش بیرون کند؟
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 19 / 4 / 1391برچسب:فرهادمجیدی,محبوبیت,ادامه بازیگری,کانون هواداران, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
سید مهدی رحمتی (زاده ۱۳ بهمن ۱۳۶۱ در تهران) دروازهبان تیم ملی فوتبال ایران است. او اکنون عضو تیم باشگاهی استقلال تهران است. او همچنین سابقه سنگربانی در تیمهای فجر سپاسی شیراز، سپاهان اصفهان، استقلال تهران و مس کرمان را داشتهاست.
افتخارات باشگاهی
لیگ برتر
قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۸۵-۸۴ به همراه تیم استقلال تهران
قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۸۹-۸۸ به همراه تیم سپاهان اصفهان
قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۹۰-۸۹ به همراه تیم سپاهان اصفهان
سومی در لیگ برتر فوتبال ایران ۸۸-۸۷ به همراه تیم مس کرمان
جام حذفی
قهرمانی در جام حذفی ۸۰-۷۹ به همراه تیم فجر سپاسی شیراز
قهرمانی در جام حذفی ۹۱-۹۰ به همراه تیم استقلال تهران
ملی
قهرمانی فوتبال غرب آسیا
قهرمانی در مسابقات فوتبال غرب آسیا ۲۰۰۴ به همراه تیم ملی فوتبال ایران
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 18 / 4 / 1391برچسب:سید مهدی رحمتی,کاپیتان استقلال,کانون هواداران, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
سرژیک تیموریان بزرگتر آندو در این باره اظهار داشت: آندو برای انجام کارهای مالیاتی اش به شهر تبریز سفر کرده و مذاکره اش با تراکتورسازی کذب محض است چون او با باشگاه قطری قرارداد دارد.وی ادامه داد: کارهای مالیاتی آندو انجام شده و او امروز به تهران بر می گردد و روز چهارشنبه به قطر سفر می کند. این را هم بگویم آندو در ایران فقط برای استقلال بازی خواهد کرد.
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 18 / 4 / 1391برچسب:نقل و انتقالات,آندو تیموریان,کانون هواداران, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
استقلال در دومین بازی دوستانه خود در ترکیه با نتیجه دو بر صفر به تیم پیکان باخت. این شکست تبعاتی برای آبی پوشان داشت اما امیر قلعه نویی در مواجهه با سوال هایی که در این خصوص می شد موضع خاصی گرفت تا موضوع در آستانه شروع لیگ دوازدهم چندان حاد نشود. قلعه نویی پاسخ این پرسش که چرا استقلال به پیکان باخت می گوید:" این باخت لازم بود! به نظر من به موقع شکست خوردیم." از قلعه نویی درباره کیفیت بازی پیکان نیز سوال هایی پرسیده شده که او در حد بارسلونا پیکان را بالا برده است:" پیکان من را شگفت زده کرد. احساس می کنم تیم عبدالله ویسی امسال هم نتایج خوبی در لیگ بگیرد. آن ها ما را غافلگیر کردند. در تمام طول بازی از استقلال بهتر بودند و اگر همین طوری در لیگ بازی کنند قطعا به جایگاه مطلوبی می رسند."
گفته می شود با وجود اظهارات امیر قلعه نویی اما وی پس از باخت به پیکان به شدت علیه بازیکنانش موضع گرفته است. قلعه نویی که اعصاب باختن ندارد در جلسه ای که ساعاتی پس از بازی با بازیکنان گذاشت به شدت از عملکرد دفاعی آن ها گله کرد. البته در این بازی پژمان منتظری حضور نداشت و تنها به دویدن دور زمین اکتفا کرد.
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 18 / 4 / 1391برچسب:امیرقلعه نویی,استقلال,بازی تدارکاتی,کانون هواداران, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
در شرایطی که بازیکنان فقط تا پنجشنبه این هفته فرصت دارند تیم خود را معرفی کنند وضعیت مجتبی جباری همچنان نامشخص است.برخی رسانه ها خبر از مذاکره مجدد استقلال با وی داده اند این در حالی است که وی از تراکتورسازی هم پیشنهاد دارد.
از استقلال خبر می رسد که این باشگاه حاضر است با جباری قرارداد مشروط به امضا برساند به این شکل که مبلغ قرارداد وی بسته به تعداد بازیهایی باشد که وی برای استقلال انجام می دهد؛شرطی که هنوز مورد قبول جباری قرار نگرفته است.
علاوه بر این وی باید منشور اخلاقی باشگاه را نیز به امضا برساند که وی حاضر به امضای چنین برگه ای نیز نیست.
باید دید طی روزهای باقی مانده جباری شرایط استقلال را می پذیرد یا تیم خود را تغییر خواهد داد.
تحلیل :
جباری بازیکن بزرگیه و ماندنش در تیم حتی برای همان چند بازی نصفه و نیمه نعمتی برای کادرفنی و هواداران می باشد.منتهی جباری با توجه به اینکه جز آن دسته از بازیکنان پرورش یافته تیم های پایه ای استقلال هست و الان هم جز بزرگان تیم و به قولی کاپیتان تیم به حساب میاد،باید در چهار چوب قوانین باشگاه؛هر چند جدید و حتی منحصر به فرد در مورد ایشان باشد؛کنار بیاید و بعد از این همه کش و قوس و یزک کشیدن به پیشنهاد ات تیم های مختلف با مبلغی که با خسرو حیدری و ...تمدید قرار داد شد،باز در خدمت استقلال باشد!
|
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 18 / 4 / 1391برچسب:مجتبی جباری,استقلال,کانون هواداران, موضوع: <-CategoryName->
لينک به
اين مطلب
|
|